LNT & Partners has been ranked by Legal 500 APAC 2022
Publishing date:
January 20, 2022
January 20, 2022

LNT & Partners was delighted to receive the honor of being ranked by Legal 500 Asia Pacific 2022 as one of the Leading Law Firms in the following practice areas of Banking & Finance, Corporate/M&A, Dispute Resolution, Employment, Projects & Energy and Tax.

We also are proud of having our partners Mr. Hong Bui, Ms. Quyen Hoang, Dr. Net Le, Dr. Tuan Nguyen, Mr. Binh Tran, Mr. Thuy Nguyen and Ms. Minh Vu to be named as Recommended Lawyers in their expertise area. We truly value our clients’ confidence and stay grateful for keeping their trust in us. Heartiest congratulations to all ranked firms and lawyers.

Real full ranking details of our rankings: LINK

---------------------------------------

LNT & Partners vinh dự được ghi nhận là một trong những Công ty Luật dẫn đầu trong bảng xếp hạng Châu Á- Thái Bình Dương 2022 của Legal 500 ở các lĩnh vực Tài chính ngân hàng, Doanh nghiệp/ M&A, Giải quyết tranh chấp, Lao động, Dự án & Năng lượng và Thuế.

Chúng tôi cũng vô cùng tự hào khi các luật sư thành viên LS Bùi Ngọc Hồng, LS Hoàng Nguyễn Hạ Quyên, LS Lê Nết, LS Nguyễn Anh Tuấn, LS Trần Thái Bình, LS Nguyễn Xuân Thủy và LS Vũ Thanh Minh có trong danh sách các Luật sư được đề cử năm nay. Xin bày tỏ sự tri ân sâu sắc đến Quý Khách hàng vì đã luôn tin tưởng và lựa chọn sử dụng dịch vụ pháp lý của LNT. Chúng tôi cũng xin gửi lời chúc mừng sâu sắc đến tất cả các công ty và luật sư được xếp hạng trong danh sách lần này.

Thông tin chi tiết: LINK

Back to firm news
Contact
Subcribe
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.